dijous, 3 de juliol del 2008

LOS AUTOS LOCOS


Una altra creació d’Hanna&Barbera, esbojarrada parodia animada, del film “La carrera del siglo”, Un campionat del mon on competien 11 cotxes, per el titol de “Pilot mes boig del mon” Van ser 34 carreres (episodis) i així quedaria la classificació

  1. El Rocomovil dels germans Piedro i Roco Macana, troglodites i peluts, si el seu vehicle sofria desperfectes, en construïen un de nou a cops de les seves porres. El seu motor era un animal viu, que si ells eren troglodites possiblement fos Loquillo. Van aconseguir el títol amb tres primers llocs, vuit segons i tres tercers
  2. El Espantomovil. propietat de Pareja Compleja, el seu cotxe inclou un campanar, un drac amb mil flamarades de força que es el seu motor i els permet petits vols, ratpenats i algun que altre fantasma.
  3. El Autoconvertible un auto amb forma de vaixell que condueix el professor Locovich i pot transformar-se en qualsevol altre vehicle.
  4. El Stück Barrakuda, aquest te forma d’avioneta, i el pilot es el Baró Hans Fritz, aquest personatge sembla emmirallar-se al Baròn Rojo, no el grup heavy espanyol sinó el gran pilot alemany de la 1ª Guerra Mundial.
  5. El Compact Pussycat, cinquè lloc per la bella Penèlope Glamour, res a veure amb la Penèlope, la noia Almodovar, com sabeu ella no te res de glamour, un automòbil de un pujat color fúcsia que li va fer guanyar quatre carreres, dos subcampionats i cinc tercers llocs.
  6. El Súper Chatarra Especial, una andròmina meitat tanc, meitat Jeep pilotat per dos militars, Sergent Blast i soldat Meekly
  7. La Antigualla Blindada un Sedan dels anys vint, amb set gàngsters Mafio y sus Pandilleros un grup molt divertit.
  8. El Alambique Veloz un altre rampoina de fusta, que es mou gracies a una estufa de carbó, Esta conduit per Lucas un granger inculte, acompanyat d’un os Miedoso, que guaita tu, es un covard.
  9. El Superheterodino un cotxe-tractor, amb el que participa Pedro Bello, l’admirador enamorat de Penèlope Glamour, s’ha classificat primer en quatre ocasions, i si no ha quedat millor al ranking, es per parar-se sempre a ajuda al Compact Pussycat.
  10. El Troncoswagen, un carretó amb serres en lloc de rodes, en el que un llenyataire Brutus i un Castor Listus, competeixen a la carrera.
  11. El Súper Ferrari, el mitja de locomoció del més divertit dels competidors Pierre Nodoyuna i el seu gos, Patan. Estan sempre pendents de boicotejar als seus rivals, i sempre son ells els perjudicats. Va ser desqualificat per trampós en les dos úniques carreres que va arribar en el primer lloc.

Jo crec que Patan es al costat de Lindo Pulgoso, el company d’aventures de Dulce Abuelita, amb el seu riure trapella i mirada de murri, es el millor dels gossos en l’historia de l’animació. Patan I Pierre Nodoyuna van tenir sèrie pròpia, igual que Penèlope i els mafiosos.