diumenge, 22 de juny del 2008

EL INCREIBLE HULK


Any 1981 TVE

87 episodis de 50 minuts.

Actors. Bill Bixby (David Banner)

Lou Ferrigno (Hulk)

Jack Colvin (Jack McGee)

El Dr. Banner esta investigant el efectes del raig gamma sobre el caràcter de les persones, i ho vol experimentar sobre el seu cos, però li han tocat el nivell i rep una descarrega de l’hòstia, però ell no ho sap i marxa cap a casa creient que la prova a fallat, esta plovent, el cotxe punxa una roda, es cabreja com una mona i ... ja hi som !!! es transforma en un monstre de color verd amb una força increïble. L’endemà vol arreglar-ho tot i encara pitjor es carrega el laboratori, la seva ajudanta i la gent creu que ell també a mort. Un periodista sensacionalista, no se si era “el tirantes” de “Esta pasando”, es dedica a buscar el monstre verd, que no el Schrek, i va perseguint-lo per tot el país com si fos el Tinent Gerard i el Dr Banner fos Richard Kimble. Com a el Fugitivo el nostre personatge va fent amics per tot arreu, i es clar també gent que el fa emprenyar i tenir que tornar a marxar.
Una cosa divertida de la sèrie era que quan es transformava, trencava camises, sabates ... però mai els pantalons, perquè ? mai ho vaig saber.
Bill Bixby va tenir una vida dura, es va casar amb Brenda Bennet i van tenir un fill,
que no volia que veies Hulk, per que no li tingues por, i quan tenia 6 anys, va morir d’una malaltia estranya, es va divorcia i la seva dona es var suïcidar. Ell va morir de càncer als 59 anys. També havia protagonitzat “Mi marciano favorito” un altra sèrie de la que parlare.
Lou Ferrigno, culturista de 1,95 i 138 Kg., va ser escollit per aquest paper per les seves mides. Va ser Mr. Amèrica els anys 1971 i 1973, i va quedar quart en la competició per l’home mes fort del mon. Des de el 2006 es policia de Los Angeles.
Els orígens de Hulk, els trobarem a La Masacòmic de la Marvel, que a la vegada acosta la novela de R.L. Stevenson “El Dr. Heckyll i Mr. Hide”, al públic juvenil.
També el mon del cinema ha aprofitat l’èxit per portar-ho a la pantalla gran, just aquest cap de setmana, han estrenat Hulk 2